Over ons

Bij GordijnExpress hebben we korte lijnen: u hebt alleen te maken met mijn vrouw Susan en met mij. We houden van persoonlijk contact want het is onze ervaring dat dat het beste werkt. Susan zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt, en ik richt me op waar ik goed in ben: persoonlijk- en deskundig advies geven en gordijnen maken.

Hoe gaat dat in de praktijk

  • Via de website of telefoon maak u een afspraak. Ik kom dan langs bij u thuis. En ja, dat is écht vrijblijvend en nee, er zijn geen kosten aan verbonden.
  • Via de foto’s op de website kunt u zich alvast oriënteren en inspiratie opdoen. U vindt er voorbeelden van ons complete assortiment, in verschillende soorten interieurs.
  • Bij u thuis bespreken we uw wensen. U zult merken dat dit een groot voordeel is ten opzichte van winkel-in-winkel-uit-lopen.
  • Bij daglicht in uw eigen kamer, met uw eigen meubels erbij ziet u toch het best hoe een gordijn er uit ziet en hoe de kleur uitpakt?
  • Wanneer u weet wat u wilt, meet ik alles op en geef ik ter plekke een prijs en een planning.
  • Bent u akkoord, dan ga ik aan de slag. Zo niet: even goede vrienden.
  • Wanneer uw gordijnen klaar zijn, kom ik ze monteren. Als u het goed vindt, maak ik dan ook een paar foto’s, zodat ik weer een nieuw voorbeeld heb voor een volgende klant.

Waarom bij u thuis?

Het uitzoeken van raamdecoratie is voor de meeste mensen moeilijk. Logisch, want in een winkel hangen zoveel stalen dat je er op een gegeven moment het overzicht kwijt raakt. Uiteindelijk wordt je met een paar stalen naar huis gestuurd, maar eenmaal thuis blijkt de stof toch een heel andere kleur of effect te hebben. Frustrerend, want zo begint het hele zoekproces weer opnieuw.Daarom komen wij vrijblijvend bij u thuis [ Ons Werkgebied ]. In een winkel kunnen de prachtigste gordijnen hangen, maar het licht valt er vaak van bovenaf op en thuis is dat heel anders. Pas wanneer je de stof voor een raam hangt schijnt het licht er doorheen en zijn de kleur en structuur van de stof goed zichtbaar. Alleen als u dit in uw eigen huis doet krijgt u een eerlijk beeld van hoe het er daadwerkelijk uit komt te zien. Op deze manier kunt u uw keuze optimaal afstemmen op de rest van uw interieur.

Zo hebt u nooit een miskoop! Bovendien hangt alles strak en netjes, want wij nemen zelf de maten op en monteren de gordijnen ook voor u.

Klanten over GordijnExpress

 

Ons werkgebied

Opmeten en advies aan huis is altijd vrijblijvend en kost niets als u binnen ons werkgebied woont. Woont u iets verder, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Bel mij terug

Vul de gegevens in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.