Plissé- en dupligordijnen

Plissé- en dupligordijnen herkent u aan het harmonica effect. De geplooide structuur blijft zichtbaar wanneer het gordijn uitgevouwen is.

Enkel of dubbel

Het verschil tussen plisségordijnen en dupligordijnen is dat plisségordijnen zijn gemaakt van een enkele laag stof en dupligordijnen van een dubbele laag in de vorm van een honinggraatstructuur. Dupligordijnen kunnen we ook met verduisterende stoffen maken.

Soorten plissé- en dupligordijnen

Plisségordijnen en dupligordijnen zijn op verschillende manieren te monteren, afhankelijk van

  • Het top-down systeem: het gordijn vouwt van boven naar beneden uit, net als bij een rol- of vouwgordijn.
  • Het bottom-up/top-down systeem: ook de bovenkant van het gordijn kan zakken, waardoor u het gordijn op iedere gewenste positie vast kunt zetten.
  • Zonder koordbediening: het is ook mogelijk de gordijnen uit te voeren zónder de bedieningskoorden. Het gordijn zit dan met spankabels vast in het kozijn en u kunt het met de hand omhoog en omlaag bewegen naar de gewenste plek. Dit is alleen mogelijk bij een maximale breedte van 1.50 meter.

Benieuwd hoe dit bij u thuis staat?

Wanneer ik bij u langskom, neem ik verschillende materiaalstalen mee van plissé- en van dupligordijnen. Zowel in stof als in kleur zijn er eindeloos veel mogelijkheden. In de ruimte waar de gordijnen geplaatst moeten worden kan ik rustig met u doornemen wat uw wensen zijn, kijken we hoe het met de lichtinval zit en wat het beste past bij uw meubels en bij uw smaak.

Onze klanten waarderen het met een 9,6 dat wij aan huis komen!

Prijzen

Bel mij terug

Vul de gegevens in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.