Rolgordijnen

Een rolgordijn dat perfect hangt tegen een zeer aantrekkelijke prijs: dat is ons specialisme.

Aangepast aan uw situatie

Of het verduisterend, zonwerend of lichtdoorlatend moet zijn, bij GordijnExpress vindt u altijd een rolgordijn dat bij uw specifieke situatie past. Volledig afgestemd op uw wensen en uitgezocht bij uw interieur.

Zeer snelle levering

Bij GordijnExpress maken we alle rolgordijnen in ons eigen atelier. We gebruiken alleen A-kwaliteit materialen en kunnen vlot leveren omdat we de stoffen zelf op voorraad hebben. Uw gordijn is precies op maat, want elk raam meten wij exact voor u op. Dat is niet alleen gemakkelijk maar u weet ook zeker dat het gordijn perfect komt te hangen!

Prettig geprijsde rolgordijnen en gratis montage

De prijs valt altijd mee. Informeer voor de aardigheid eerst eens bij een ander en vraag dan een vergelijkende offerte aan bij ons. Tel daar onze gratis montage-service bij op en u weet dat u bij GordijnExpress goed zit!

Advies aan huis

Ik neem een breed assortiment aan stalen mee, zodat we samen kunnen bekijken wat het beste past in uw situatie, bij uw interieur en bij de lichtinval in uw kamer. We kunnen uw rolgordijn extra luxe maken met een mooie dubbele zoom. Of met een luxer koord. Een advies is altijd vrijblijvend. Neem direct contact op voor een afspraak. Graag tot ziens!

GordijnExpress is specialist in voordelige rolgordijnen.

Prijzen

Bel mij terug

Vul de gegevens in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.