Gordijnen en vitrage

Nog altijd een topper in ons assortiment. En met al die prachtige stoffen van tegenwoordig is een gordijn alles behalve saai of ouderwets! Al dan niet in combinatie met vitrage, blijft het gordijn een belangrijke sfeerbepaler in huis.

Gordijnen brengen sfeer

Gordijnen trek je heerlijk dicht in de avond en geven meteen die warme en behaaglijke sfeer. Ook vitrage kan heel sfeerbepalend zijn voor uw woning. Vitrage wordt tegenwoordig ook wel in betweens genoemd. Deze dunne, transparante gordijnen zorgen dat er nog steeds veel licht naar binnen kan schijnen, maar voorkomen rechtstreekse inkijk.

Soepele valling

Bij GordijnExpress kunt u voor uw vitrages, gordijnen en verduisterende gordijnen kiezen uit diverse stoffen, kleuren en dessins. Wij gebruiken de beste kwaliteit stoffen, zodat uw gordijnen altijd mooi en soepel vallen. Uw gordijnen hangen perfect omdat wij alles netjes voor u inmeten. Daarnaast leveren en monteren we ook de gordijnrails. Voor lastige hoekjes draaien we onze hand niet om; in dat geval buigen we de rails zodat het gordijn prachtig mee beweegt in de hoek van de kamer of erker. U zult blij zijn met het resultaat.

Een advies van GordijnExpress is vrijblijvend en kost u niets.

Prijzen

Bel mij terug

Vul de gegevens in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.