Horren en hordeuren

Ideaal voor de zomermaanden om de insecten uit huis te houden. Bij GordijnExpress leveren en monteren wij horren en hordeuren op maat zodat het direct past!

Plisséhordeur

De plisséhordeur is ideaal voor openslaande deuren of schuifpui. Kenmerkend aan deze hordeur is de harmonicastructuur van het gaas. De hordeur kan op elke gewenste stand gepositioneerd worden. Door de vele opties is hij vrijwel voor iedere situatie toepasbaar. De maximale breedte van een enkele deur is 200 cm maar kan aan elkaar gekoppeld worden en zo voor bredere openingen geschikt gemaakt worden. Hij is in 10 standaard (ral)kleuren verkrijgbaar. Het gaas kan geleverd worden in een zwarte of grijze kleur.

 

Inzethor

De inzethor kan in de koudere maanden van het jaar weer makkelijk door u zelf verwijderd worden. Door dit elk jaar te doen heeft de inzethor een langere levensduur. De hor kan makkelijk geplaatst en verwijderd worden. Er hoeft niet in het kozijn geboord te worden. Voor draai- kiepramen is de inzethor ideaal.

Raamrolhor

De raamrolhor is een hor die geopend en gesloten kan worden. Deze is opgebouwd uit aluminium profielen net als een normale inzethor.

De flens is slechts ca. 1 mm dik, waardoor dit product geschikt is voor vrijwel alle houten, aluminium en kunststof draaikiepramen.

De hor is standaard voorzien van een inwendig remsysteem, kantelsluiting en handig trekkoord.

 

Inzethor Plissé

De inzethor met plissé is dankzij zijn verschillende dieptes van 26 of 50 mm voor vrijwel ieder raam toepasbaar.
Uiteraard leverbaar met zwart of grijs geplisseerd gaas welke op elke gewenste stand gepositioneerd kan worden zowel horizontaal als verticaal schuivend in enkele, dubbele of zwevende uitvoering.

 

 

Ons werkgebied

Opmeten en advies aan huis is altijd vrijblijvend en kost niets als u binnen ons werkgebied woont. Woont u iets verder, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Bel mij terug

Vul de gegevens in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.