Vouwgordijnen

Het bijzondere aan vouwgordijnen is dat deze zijn gemaakt van dezelfde stoffen als die waar we ook hangende gordijnen van maken. Een vouwgordijn zorgt daarom voor een hele warme en huiselijke sfeer in uw kamer.

Huiselijk en toch ook strak

Een vouwgordijn heeft een gezellige uitstraling maar wordt nooit rommelig omdat het tussen het raamkozijn komt te vallen. De charme van het vouwgordijn is dat de stof bij het optrekken in mooie plooien komt te vallen. In de stof zijn baleinen genaaid die ervoor zorgen dat het gordijn altijd mooi hangt en dat u het gelijkmatig op kunt trekken. U kunt het gordijn vastzetten op de hoogte die u wilt.

Breng warmte en sfeer in uw kamer

Vouwgordijnen passen perfect in een interieur met een landelijke of rustieke sfeer. Het brengt ons een beetje terug bij de gezelligheid van vroeger, maar dan in de tijd van nu. Door de stofkeuze af te stemmen op uw meubels en uw eigen woonstijl, kunt u uw eigen unieke sfeer creëren. Ik laat u graag diverse mogelijkheden zien: van effen, tot stoffen met verschillende patronen, structuren en motieven en van (bijna) transparant tot verduisterend. Door de stoffen meteen voor uw raam uit te proberen ziet u direct het effect.

Bij GordijnExpress probeert u alle stalen thuis meteen uit.

Prijzen

Bel mij terug

Vul de gegevens in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.