Lamellen

Verticale lamellen hebben een zakelijke look en zijn daarom zeer geschikt voor kantoorruimtes. Maar ze zijn ook in een woning heel goed toe te passen, zoals voor grote ramen, voor schuifpuien en voor ramen met een schuine bovenkant.

Praktisch en functioneel

Verticale lamellen zijn gemaakt van stroken stof of kunststof die in een railsysteem hangen. U kunt ze draaien om zelf de lichtinval te regelen en de inkijk te verminderen. De lamellen kunt u als één pakket helemaal in elkaar schuiven. Bovendien kunt u kiezen of u het pakket links of rechts wilt hebben als ze open zijn.

In stof en kunststof

GordijnExpress heeft lamellen in stof (89 mm) en in kunststof (70 of 89 mm). We kunnen ze tot maximaal zes meter breed en tot wel drie meter hoog maken! Voor ramen met een afwijkende vorm (zoals een schuine bovenkant) is dit product de perfecte oplossing omdat wij elke afzonderlijke lamel qua hoogte precies op maat kunnen maken, waardoor deze prachtig binnen het raam past.

Inspiratie

Doe alvast wat inspiratie op met de voorbeelden op onze site. Wanneer ik bij u langs kom heb ik voldoende stalen bij me om voor uw specifieke situatie de mooiste oplossing te kiezen.

Bij GordijnExpress ziet u meteen wat het effect wordt!

Prijzen

Bel mij terug

Vul de gegevens in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.