Raamdecoratie Leeuwarden

Leeuwarden valt ook onder het werkgebied van GordijnExpress! Wij komen dus gratis én vrijblijvend bij u thuis voor opmeten en advies.

We kiezen er bewust voor om geen winkel te hebben. De bus van de GordijnExpress komt met de showroom bij u thuis. Het grote voordeel van advies aan huis is dat u een eerlijk beeld krijgt van hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Ieder interieur, elk raam en iedere lichtinval is anders. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ook voor u de mooiste oplossing creëren. Een bezoek en advies van de GordijnExpress is altijd vrijblijvend.

Rolgordijnen Leeuwarden

Een rolgordijn dat perfect hangt tegen een zeer aantrekkelijke prijs: dat is ons specialisme. Bij GordijnExpress maken we alle rolgordijnen in ons eigen atelier. We gebruiken alleen A-kwaliteit materialen en kunnen vlot leveren omdat we de stoffen zelf op voorraad hebben. Uw gordijn is precies op maat, want elk raam meten wij exact voor u op. Dat is niet alleen gemakkelijk maar u weet ook zeker dat het gordijn perfect komt te hangen! Kijk voor meer informatie en foto’s op onze productpagina.

Houten Jaloezieën Leeuwarden

Woont u in Leeuwarden en bent u op zoek naar houten- of aluminium jaloezieën? GordijnExpress komt met de showroom bij u thuis. Zo kunt u in uw eigen interieur met behulp van stalen direct bekijken wat het mooiste staat. Bekijk foto’s van onze horizontale jaloezieën op de productpagina.

Plisségordijnen Leeuwarden

Woont u in Leeuwarden en bent u op zoek naar plisségordijnen? Wij komen met grote regelmaat in Leeuwarden. Wanneer ik bij u langskom, neem ik verschillende materiaalstalen mee van plissé- en van dupligordijnen. Zowel in stof als in kleur zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Op onze productpagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van plisségordijnen.

Gordijnen Leeuwarden

Leeuwarden is voor ons bekend gebied. Ook de dorpen ten zuiden van Leeuwarden bezoeken wij regelmatig zoals Wirdum, Wergea, Grou, Reduzum en Mantgum. Woont u in een van deze plaatsen dan komen wij ook gratis én vrijblijvend bij u langs. Bij GordijnExpress kunt u voor uw vitrages, gordijnen en verduisterende gordijnen kiezen uit diverse stoffen, kleuren en dessins. Wij gebruiken de beste kwaliteit stoffen, zodat uw gordijnen altijd mooi en soepel vallen. Daarnaast leveren en monteren we ook de gordijnrails.

Raamdecoratie Leeuwarden afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende afspraak? Dan kunt u bellen met 0513 – 84 24 24 of vul ons contactforumlier in en wij nemen contact met u op! Dit mag in het Nederlands of yn it Frysk 🙂

 

Bel mij terug

Vul de gegevens in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.